Winkelwagen
HOME

Privacy

Bescherming van uw gegevens

PLAY TOWN vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens

Wanneer u via de PLAY TOWN site bestelt, hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. PLAY TOWN geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven, is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten.

Contact

Bij verdere vragen omtrent het registreren van persoonsgegevens of voor het wijzigen van uw gegevens zijn wij u graag van dienst op info@play-town.nl
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
© 2005-2017 PLAY TOWN
IdealBankenPayPal