Winkelwagen
HOME

REVIEWS

Lego Turtles Stealth Shell achtervolging


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Snel en Correcrt Geleverd
2-11-2016 | Door: Rob | Leeftijd:47

Uitermate tevreden over de levering. Leuke set voor een goede prijs Kan deze webshop aanbevelen en zal zeker gaan bestellen voor de feestdagen.

Pluspunten: Snel geleverd, goede prijs
Minpunten: Geen minpunten, ga zo door.

Lego Minifigures LEGO® Minifigures, Doos 60 zakjes


Klant beoordeling: Goed, 4 van de 5 sterren Echte LEGO blijft boeien,
2-11-2016 | Door: Jaap | Leeftijd:65

Spannend met de kleinkinderen uitpakken en de serie kompleet maken.

Pluspunten: Mooi

Lego Friends pretpark voordeelpakket


Klant beoordeling: Goed, 4 van de 5 sterren Mooi uitgebreid pakket
10-9-2016 | Door: Anne | Leeftijd:42

Heel compleet pakket. Goed voor uren speelplezier. Mooi samengesteld.

Pluspunten: Uitgebreid pakket

Lego City Brandweerkazerne


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Brandweer kazerne met veel spanning.
21-8-2016 | Door: Harm | Leeftijd:54

Mijn zoon van 11 wilde graag de Brandweerkazerne. Hij had zelf al opgezocht waar deze het voordeligste was want anders kwam hij net boven het budget. Ik heb nog in een winkel gekeken maar dat scheelde nog fors, daarbij was hij niet in voorraad . Ik had nog iets besteld en die was wel in voorraad bij Playtown maar de kazerne was er even niet maar zou voor vrijdag, de verjaardag geleverd worden. Dat gaf dus best wel spanning. Maar de brandweer kazerne was er keurig op donderdag. Ik blij zoon blij. De kazerne is erg goed bedacht bij Lego. Prachtig gemaakt en erg creatief bedacht

Pluspunten: Is gewoonfantastisch goed en heel leuk. Daarbij is Lego erg goed voor de ontwikkeling van een kind.
Minpunten: Het is niet goedkoop maar als je kijkt hoe lang en vaak hij ermee speelt is het heel erg goedkoop

Lego Jurassic Park Dilophosaurushinderlaag


Klant beoordeling: Goed, 4 van de 5 sterren Bestelling lego
10-8-2016 | Door: Rowan | Leeftijd:35

Voor het eerst besteld bij playtown. Beoordeling: Top, netjes en op tijd geleverd! Tevreden!!!!


Lego Technic Ontsnappingsracer


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Toffe auto
10-8-2016 | Door: Meriem | Leeftijd:6

Gave auto, wij hebben deze voor onze zoon gekocht icm een andere auto zodat er een auto van gebouwd kan worden. Het is wel heeel veel werk.

Pluspunten: Super gave auto
Minpunten: de gebruiksaanwijzing heeft 80 pagina`s.

Lego City Flexibele Rails


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Onmisbaar bij de trein
10-8-2016 | Door: Meriem | Leeftijd:6

Heel makkelijk in elkaar te klikken. Echt heel leuk om in elkaar te zetten. Je hebt er wel echt heeel veel van nodig om een flink spoor te kunnen maken.

Pluspunten: Het flexibele spoor is super leuk!
Minpunten: Je hebt echt veel dozen nodig om een goed lang spoor te kunnen maken.

Lego City Treinstation


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Echt een aanvulling op de passagierstrein
10-8-2016 | Door: Meriem | Leeftijd:6

Ontzettend leuk en echt een must als je kindje de passagierstrein ook heeft.

Pluspunten: Goed te bouwen, past in het plaatje
Minpunten: Een deel over t spoor haalt onze zoon er altijd af zodat de trein `makkelijker langs t station kan`

Lego Ninjago Misfortune`s Keep


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren
10-8-2016 | Door: Suzanne

Snelle levering en ik zal hier zeker vaker een bestelling doen. Zeker aan te raden.

Pluspunten: Snelle levering
Minpunten: geen

Lego City Flexibele Rails


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Flexibele rails LEGO city
10-8-2016 | Door: Annet | Leeftijd:6

Mijn kleinzoon Florijn is heel blij met zijn wissel rails..Is een aanvulling op zijn legocity trein!!!

Pluspunten: Prima rails!
Minpunten: Geen minpunten

Lego Creator Blauwe Straaljager


Leuk product met 3 mogelijkheden
10-8-2016 | Door: Joel

Erg leuk bedacht en creatief gemaakt.


Lego Ninjago Tiger Widow eiland


Klant beoordeling: Goed, 4 van de 5 sterren Artikel zoals beloofd
10-8-2016 | Door: Angelique | Leeftijd:37

Wat een goede service en voor een schappelijke prijs! Zal zeker vaker bestellen in de toekomst! Bedankt voor de service/


Fisher Price Rainforest Trillende Buikligtrainer


Klant beoordeling: Redelijk, 3 van de 5 sterren
10-8-2016 | Door: Nora | Leeftijd:63

Valt toch tegen in gebruik, ik had er meer van verwacht.


Lego Star Wars Death Star Beslissend Duel


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Lego blijft actueel en spannend
2-6-2016 | Door: Roely | Leeftijd:72

Prachtig pakket voor onze jarige kleinzoon. Goede prijsstelling en snel geleverd.

Pluspunten: Deze webshop is een aanrader

Lego City Lanceerbasis


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Snel, goed en betaalbaar
2-6-2016 | Door: Frans | Leeftijd:67

De bestelde Lego City Lanceerbasis werd snel geleverd. Het artikel was prima in orde. De prijs was zeer concurrerend t.o.v. andere aanbieders.


Playmobil Lanceerbasis Met Raket


Klant beoordeling: Goed, 4 van de 5 sterren mooi speelgoed
11-5-2016 | Door: pia | Leeftijd:63

mooi pakket kleinzoon super blij wat er op de doos staat zit er echt in snelle en vlotte levering

Pluspunten: snel en makkelijk
Minpunten: geen

Lego Duplo “Skipper`s” vliegschool


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Service van playtown icm aankoop Lego Duplo “Skipper`s” vliegschool
11-5-2016 | Door: Bart | Leeftijd:30

Het is alweer een kleine 3 maanden geleden dat ik een cadeautje voor mijn jarige neefje zocht die dol op duplo was. Een beetje gezocht te hebben op het internet kwam playtown als goedkoopste uit de bus dus vooral daarom besteld bij deze winkel. Na een aantal dagen gewacht te hebben ben ik maar gaan bellen want er was nog maar een dag over voordat hij jarig was en tot mijn schrik heb ik het cadeautje bij de winkel laten afleveren! Totaal mijn eigen schuld niet goed gelezen ! Ik heb toen met een zeer vriendelijke vrouw bij de playtown winkel zelf gesproken die zei dat als ik de verzendkosten over zou maken dat ze het zal opsturen. Ondertussen was het al 2 uur geweest en het was ook nog een andere bank dus ja dat is wel rot natuurlijk als je de volgende dag een verjaardag hebt. Maar ja er zat niks anders op dan het beste er van te hopen en met een goed excuus op de proppen te komen. De volgende dag was ik aangenaam verrast om de postbode voor mijn deur te zien met een pakketje met je raad het al Lego Duplo “Skipper`s” vliegschool voor mijn neefje. Schijnbaar hebben ze me op mijn woord geloofd en het pakketje opgestuurd voordat het geld al op de bank was bij playtown. aardige mensen en een super service wat wil je nog meer !

Pluspunten: Service verpakking en verzending
Minpunten: Geen

Lego Ninjago Slangenpoort


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Echte aanrader
2-3-2016 | Door: Linda | Leeftijd:6

Mooie grote doos met veel lego, mijn zoontje bouwt normaal alleen en dan staat het daar. Met deze doos niet hij speelt er erg graag!

Pluspunten: veel lego, goed te bouwen

Lego Op afstand bedienbare VOLVO L350F Wiellader


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Lego Op afstand bedienbare VOLVO L350F Wiellader
1-3-2016 | Door: hille | Leeftijd:68

PLaytown. Prompte levering en goed prijs. Met veel plezier deze Volvo gebouwd, alles werkt, en het bouwen koste wel enige moeite, omdat foutjes pas waar te nemen zijn als er ergens anders iets nodg is wat dan niet meer aanwezig is maar op de verkeerd plek zit.

Pluspunten: Goede bouwtekeningen die nauwkeurig gevolgd kunnen en moeten worden
Minpunten: Ach wat zijn minpunten, maar het is nog wel eens zoeken naar een onderdeel,.

Lego Technic Mercedes-Benz Arocs 3245


Klant beoordeling: Heel goed, 5 van de 5 sterren Hele leuke vrachtwagen
1-3-2016 | Door: Loek | Leeftijd:44

Had al de vrachtwagen, heb nu nog eens gekocht en het B model gebouwd. Wilde al eens graag vrachtwagen met aanhanger.


ADVIES NODIGLOCATIESALTIJD
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
© 2005-2017 PLAY TOWN
IdealBankenPayPal